Bygg i Hisings Backa

Hej igen mina fina och härliga läsare och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt bra vecka såhär långt. Jag har sett att det här med bygg i Hisings Backa är ett ämne som har dykt upp allt oftare i kommentarerna här på bloggen, och jag tänkte därför att jag skulle skriva ett inlägg om just detta. Jag vill idag faktiskt tipsa er om ett företag som jag tycker om inom bygg, nämligen Kakelhem Byggservice AB. Kakelhem Byggservice AB är ett företag som jag själv fick som tips utav en nära vän till mig, som även hon vänt sig till detta företag när det kommer till bygg och byggprojekt. Jag har tidigare haft väldigt svårt för att hitta bra och seriösa byggföretag, vilket har varit väldigt tråkigt. Nu inför detta projekt kontaktade vi en hel del företag som sagts kunnat hjälpa oss med vår renovering, men tyvärr var dessa företag alldeles för oseriösa och oprofessionella. Det blev då Kakelhem Byggservice AB som hjälpte oss med renovering av vårt kök, och vi kunde inte ha blivit mer nöjda med det beslutet. Personalen hos Kakelhem Byggservice AB arbetar mycket med kundservice, vilket gjorde oss som kunde väldigt glada. Vi kunde därför känna oss trygga och säkra med vårt val av företag och vara bekväma i den hjälp som vi skulle få.

Personalen arbetade dessutom med våra egna behov och önskemål under hela processen, vilket för oss var väldigt viktigt, då vi ville har vårt kök på vårt sätt. Noggrannhet och kvalitet präglar verkligen detta företag, och jag vill därför återigen tipsa er läsare som befinner er i Hisings Backa med omnejd att vända er till just Kakelhem Byggservice AB. 

Du gillar kanske också...