Taktil massage gör underverk

Hej på er och välkomna in till bloggen. Idag ska jag berätta för er om hur jag, som tidigare led av olika spänningar i kroppen, har gjort för att komma till rätta med problemet. Jag besökte Stress Less Rörön där jag har gått några gånger och fått taktil massage. Så här såg mitt liv ut, jag hade mycket att göra både på jobbet och privat här uppe i Berg. Jag tog ett stort ansvar och hade svårt att slappna av. All stress satte sig i kroppen, i form av spänningar i olika muskler. Främst i nacke och rygg, och en morgon hade jag så ont så jag fick börja den dagen med ett par värktabletter. Det kändes inte alls bra. Fler dagar med värktabletter följde. På jobbet berättade en kollega att hon besökt Stress Less Rörön några gånger, och det hon berättade gjorde mig nyfiken. Jag tänkte att om det hade fungerat för henne så borde det fungera även för mig. Nu vet jag att det fungerar och skulle verkligen rekommendera er i till exempel Krokom eller Åre att besöka detta ställe. 

 

Jag bokade en tid via hemsidan, men det går förstås bra att ringa för den som så önskar. Någon dag senare låg jag på britsen för första gången och fick en undergörande taktil massage. Det var en helt magisk upplevelse att få denna mjuka beröringsmassage, spänningarna släppte en efter en och jag blev så avslappnad så att det kändes som om någon stoppat in bomull i huvudet på mig. Det var det absolut bästa jag gjort på länge! Dagen efter slapp jag att ta värktabletter. På grund av att jag tycker att Stress Less Rörön är så bra, tänker jag att det borde finnas fler än jag som skulle kunna ha nytta av att besöka det här stället. Ha en fin dag! 

Du gillar kanske också...