Väntar på att en grävmaskin

Goddag bloggen!

Jag är ute på lite jobb och min förhoppning är att en maskinförare ska komma hit snart och göra det sista som krävs innan jag kan börja rulla hemåt. Så för tillfället är det en maskinförare som står mellan mig och helgen, men det ska nog inte dröja allt för länge innan jag kan åka hem från Uppsala. Det ska bli skönt med helg faktiskt, inte för att det hade varit livsviktigt med några lediga dagar men det är absolut välkommet. Nästa vecka så är vi dessutom lediga på fredagen och det ser jag mer framemot, jag tycker mycket mer om lång ledighet än vanliga helger. Jag hade faktiskt lite av en tanke för några dagar sedan när jag var ute på ett jobb i Uppsala. Tänk om man istället hade delat upp helgerna lite annorlunda, att man ena veckan jobbade lördagen också för att sen andra veckan vara ledig antingen på torsdagen eller måndagen. Varannan vecka hade då varit som en långhelg, det är någonting som jag gärna hade velat göra istället för att arbeta så som jag gör nu. Jag tror faktiskt att det finns en hel del människor som också hellre hade velat göra så. Men denna spaningen fungerar endast om det gäller för majoriteten, jag ser ingen större mening med att vara ledig en extra dag om inte min sambo eller mina kompisar är det. Då kan jag likaväl arbeta, det är på helgerna som jag vill umgås med de människorna jag tycker om och sen gillar jag helgerna för att få lite sovmorgon också. Jo om vi kanske ska återgå till mitt arbete igen, anledningen till att jag väntar på en maskinförare är för att jag är i behov av en grävmaskin så att jag kan göra klart mitt arbete och det verkar faktiskt som att det rullar en liten grävmaskin borta på vägen nu. Så jag får ta att runda av här och önska er en trevlig helg!

Du gillar kanske också...