Jag fick utmärkt hjälp med at fälla några träd

God kväll på er kära läsare. Här sitter jag och funderar på lite olika saker och fick plötsligt lust att berätta något för er. Det är mycket på gång nu på ägorna i skog och mark runt omkring min gård i Mölnlycke. Jag har trots att min tillvaro är mycket hektisk, den stora glädjen att få berätta för er läsare, om ett fint företag som jag anlitat det senaste för att få hjälp med de projekt jag har på min gård. Företaget jag talar om heter Trädfällarn och kan hjälpa till med mycket, bland annat stubbfräsning och trädfällning. Hit kan man vända sig om man behöver hjälp med även annat, som trädvård, beskärning eller bortforsling med mera. Företaget hjälper oss i Mölnlycke eller i dess omnejd. 

 

Flera gånger senaste tiden har jag anlitat Trädfällarn och alltid blivit lika nöjd. Jag vill rekommendera er som också behöver hjälp med de tjänster som företaget har att erbjuda, att kontakta dem. Jag blev rekommenderad av andra mark- och husägare här i närheten, att höra av mig till detta företag i samband med att jag behövde såga ner ett antal träd och behövde hjälp med det och att få bort stubbarna. Jag har inte ångrat att jag lyssnade på grannarnas ”råd”. Det är därför som jag nu tipsar er mina kära läsare, om att detta företag finns, redo att hjälpa till. Det är helt nödvändigt för mig som äger mark och skog att ha tillgång till dessa expertkunskaper. Jag har varken tid, energi eller tillräckliga kunskaper för att på egen hand ägna mig åt det avancerade jobb som ändå denna firma ägnar sig åt. Riktigt bra och användbart för både mig och andra, att Trädfällarn finns. Ha nu en fortsatt fin dag! 

 

Du gillar kanske också...